“Нехай не збідніє рука тих, хто жертвує на Божий храм!” Ви також можете стати співтворцями храму!

суботу, 2 липня 2011 р.

02.07.2011р. Б. / Міжнародна відео-вервиця до Всесвітнього Дня Молоді (відео)

вервиця

Організатори Всесвітнього Дня Молоді 2011 у Мадриді запустили проект «Міжнародна вервиця». Цей проект складається із відео, на яких кожне «Богородице Діво» моляться іншою мовою і представники різних країн. Остаточне відео провадитиме молитву паломників перед богослужінням в мадридському аеропорту «Cuatro Vientos» в суботу, 20 серпня.


Ще є можливість взяти участь у цій ініціативі і надіслати відео із записаною молитвою на вебсайт rosariouniversal.org.


Для цього треба записати молитву «Отче наш», «Богородице Діво» чи «Слава Отцю» своєю рідною мовою. В зйомці може брати участь як одна особа, так і група осіб. Організатори зазначають, що місце зйомки може бути довільним, і водночас просять, щоб відео було зроблене з побожністю та простотою.

Відео слід записати у форматі mp4 і якомога кращої якості.






Джерела:

"...Міжнародна відео-вервиця..."

Дуже тішуся з того, що ідея створення відео-вервиці зродилася не лише у моїй, хворобливій уяві три місяці тому, але й на Міжнародному рівні. Власне, можливо, це не зовсім те, бо моя ідея полягала в тому, щоб навчити початківців розважань та практикування Богородичної вервиці у повсякденному житті, тому я хотів лише подати для когось приклад, хто б створив її більш професійно і якісно...

Катехит парафії Преображення Господнього р.Б. Леонід.


P.S. Початки (перші три Радісні Таїнства Богородичної вервиці) відеоповчань ви можете переглянути в online на одному з моїх блогів, КАТЕХИТИКА-ІІ, у розділі "Помолимося разом"

Немає коментарів: