“Нехай не збідніє рука тих, хто жертвує на Божий храм!” Ви також можете стати співтворцями храму!

понеділок, 10 травня 2010 р.

Конкурс "Моя парафія"


Редакція ж-лу «Патріярхат» започаткувала конкурс «Моя парафія», щоби привернути увагу до тої малої цеглини - парафії - яка стоїть в основі будівлі всієї Церкви. Міцна парафія - це міцна єпархія, міцна Церква. Конкурс має на меті стати спонукою ближче придивитися до тієї спільноти разом з якою Ви предстоїте перед Богом, нагодою підказати іншим інформацію про те, якими особливими дорогами громада йде до Бога, поділитися з іншими ідеями, здобутками, запропонувати взірець для наслідування, підштовхнути до діяльності. Крім цього, чим краще ми знатимемо одні одних, чим більше усвідомимо, що ми не поодинокі острівці, а творимо сильну мережу, тим впевненіше зможемо почуватися перед лицем небезпек, іноді невдач, подвоїмо свої радощі одні за одних і розділимо навпіл смуток.


Цей конкурс - нагода пізнати один одного; а стаття - спосіб нагадати нам усім про те, що ми різні, ми особливі кожен по-своєму, але ми вірні однієї Церкви, незалежно від того на якому континенті живемо, зібрані довкола Христа Ісуса - осердя нашого особистого і спільнотного існування.


Кожна історія парафії є цінним вкладом у загальну історію Церкви, тому даймо сучасникам і нащадкам словесний і фотопортрет того осередку, який творить нас, по крові чужих, рідними в Бозі.


Ваша стаття (не більше 10 000 знаків) мала б розповісти усім нам про: історію храму та громади, визначні постаті, які до неї належали чи належать, теперішній стан парафії її діяльність та особливості.


Надіслані Вами текстові та фотоматеріали ми розміщуватимемо на інтернет-ресурсах нашої Церкви й публікуватимемо на сторінках журналу. Найоригінальніші статті нагороджуватимуться!!!


Свої нариси та статті прохання надсилати на електронну адресу редакції: patriyarkhat@gmail.com, або на поштову адресу: ПАТРІЯРХАТ» Україна, м. Львів 79000 пл. Св. Юра, 5


Джерело:


Патріархат

Немає коментарів: