“Нехай не збідніє рука тих, хто жертвує на Божий храм!” Ви також можете стати співтворцями храму!

пʼятницю, 28 січня 2011 р.

28.01.2011р. Б. / Антихристиянські фобії у Європі (і не тільки)

ХРИСТИЯНОФОБІЯ

Німецька Асоціація Католицьких Підприємців (BKU) виступила з критикою "тенденції до переслідувань і дискримінації" християн. "Християни зараз найбільше переслідувана релігійна група", - звернула увагу в Берліні голова асоціації Марі-Луїза Дотт.


Вона висловила занепокоєння тим, що в Німеччині та інших європейських країнах відчутні "антихристиянського фобії", що виявляється у багатьох дрібницях.


Як приклад, вона навела шкільний календар, виданий Європейською Комісією, в якому не було християнських свят, навіть найбільших. Інші випадки, що трапляються час від часу, стосуються юридичних суперечок щодо розп'ять в громадських місцях і критики церковно-державних відносин в Німеччині. Останнім прикладом є рекомендація для школи в Штутгарті, що діти не повинні вітатися традиційним привітанням "Гросс Gott" ("Хай Бог благословить"), тому що вони можуть образити цим учнів мусульман.


Пані Дотт вважає, що християни в Європі повинні згуртуватися і почати "публічно захищати свою віру".


За матеріалами fronda.pl


Джерела:


Фронда




Мандрівники Христа Царя





"...християни повинні згуртуватися і почати "публічно захищати свою віру..."


Оскільки ми вже нераз згадували у своїх попередніх коментарях про існуючий в Україні "режим внутрішньої окупації" морально і політично(?!) підтримуваний ПЦУ МП (Православною Церквою в Україні Московського Патріархату), то ж не зайвим буде навести тут певні аналогії щодо подібності проблематики хвороби суспільства. Хтось може сказати, що це повна нісенітниця, бо ж у нас - ХРИСТИЯНСЬКА ДЕРЖАВА. Треба сказати, що багатьом з нас притаманно видавати бажане за дійсне. А противник наш знає ці слабкості і майстерно їх використовує, щоб зруйнувати моральні основи суспільства побудовані на Христі та Його любові. До того ж, він дуже професійно маніпулює поняттями і, як наслідок, розпалює різні міжрелігійні та національні суперечки. Ось, скажімо "вєлікій і могучій" російський язик, який, оскільки штучного, а не природного походження, має дуже багато двозначностей у висловах і поняттях, то ж як легко сатані маніпулювати свідомістю всіх "русскоязичних" безбатченків, які власне, найчастіше блудять через оте видавання "бажане за дійсне".

Можемо це легко довести на такому прикладі: "Читаємо кримінальну статистику за 1999 рік і бачимо, що в трьох, разом узятих, західних (україномовних) областях за МІСЯЦЬ часу менше здійснюється кримінальних злочинів, ніж в одному "русскоязичному" місті Дніпропетровську за ДОБУ".


Отже й висновок: оскільки зло не походить від людини, а ззовні, то ми можемо спостерігати наслідки від маніпулювання суспільною свідомістю сатаною. Бо ж завжди, у всі віки - "побожні" люди за буквою, переслідували побожних за духом. Бо той противник оперуючи поняттями та хибами штучних мов від двозначностей у висловах думок, вміло перекручує правду на кривду. А через страх, деяких "християн" когось образити, сказавши правду чи через те, що речі будуть називатися своїми іменами, а не вигаданими і підсунутими людині лукавим, - говорять або напівправду (що є брехня) або цураються правди та лишаються літеплими відносно любові Христа...


Результат такого маніпулювання суспільною свідомістю призвів до того, що на найвищу Державну посаду в Україні обрали особу з кримінальним минулим та відповідною свідомістю, який ще так і не навчився відрізняти добро від зла, тож блудить і сприяючи в різних беззаконнях таким же, як і сам - "християнам за буквою", веде Державу до загибелі.


То ж і всі українські християни за духом, а не буквою і, незалежно від конфесінойної приналежності, повинні поєднатися у спільній, духовній боротьбі проти беззаконня цілої армії християн за буквою. І оскільки з нами Бог, - ми переможемо!


Парафіяльний сторож р.Б. Леонід.

Немає коментарів: