“Нехай не збідніє рука тих, хто жертвує на Божий храм!” Ви також можете стати співтворцями храму!

середу, 12 січня 2011 р.

Підрив пам'ятника Сталіну: Організація Тризуб заявила про арешт понад десяти своїх членів

ідолопоклонство

Всеукраїнська організація "Тризуб" ім. С. Бандери заявила про масові арешти своїх членів по всій Україні у зв'язку з вибухом у Запоріжжі.


У заяві організації, розміщеній на її сайті Бандерівець, зазначається:


"8 січня цього, 2011 року, на Рогатинщині, Івано-Франківська область, був затриманий керівник Центрального проводу ВО" Тризуб "ім. С. Бандери Андрій Стемпицький, його син Пилип, а також Роман Хмара".


9 січня був затриманий колишній керівник Центрального проводу Дмитро Ярош, перший заступник ВО Тризуб ім. С. Бандери Андрій Тарасенко, Глава Української відділення Антиімперського фронту Ростислав Винар і голова Дніпропетровської обласної організації Тризуб ім. С. Бандери Сергій Борисенко. 10 січня заарештовано голову Тернопільської обласної організації Тризуб ім. С. Бандери ".


Також у заяві Тризуба стверджується, що в цілому арешти відбулися по всій Україні, "проводяться обшуки, заарештованим висуваються звинувачення у тероризмі в зв'язку з вибухом у Запоріжжі". Станом на сьогодні, 10 січня, за інформацією Тризуба, заарештовано понад десяти її членів.


При цьому організація наголошує: "Всі звинувачення, висунуті правоохоронними органами, вважаємо надуманими, сфабрикованими і замовними. Ці дії нинішньої влади розцінюємо як прояв політичних репресій і спробу придушення українських патріотичних сил".


Як повідомлялося, раніше прокурор Запорізької області заявив, що прокуратурі нічого не відомо про факти затримання міліцією у справі про підрив пам'ятника Сталіну запорізьких активістів Всеукраїнського об'єднання Свобода. Самі ж активісти заявили, що "комуністи могли підірвати Сталіна самі".


Нагадаємо, в новорічну ніч 31 грудня на території запорізького обкому Компартії України невідомі підірвали пам'ятник Сталіну. У результаті вибуху саморобного вибухового пристрою, постамент зруйнований повністю, пошкоджено будівлю обкому. Комуністи стверджують, що їм завдано матеріальних збитків на суму понад 230 тисяч гривень.


Міліція порушила кримінальну справу за ч.2 ст.194 КК України (умисне знищення майна шляхом підпалу, вибуху чи іншим загальнонебезпечним способом). 5 січня повідомлялося, що прокуратура перекваліфікувала підрив погруддя Сталіна на території Запорізького обкому КПУ в Запоріжжі з умисного знищення майна в терористичний акт і передала справу в СБУ.


Як зазначили в прокуратурі Запорізької області, "у засобах масової інформації, на інтернет-форумах з'явилося повідомлення про те, що відповідальність за вчинення вибуху взяла на себе організація Рух Першого січня, заявивши, що підрив вибухового пристрою здійснено на честь 102-річчя з дня народження Степана Бандери ". "Також від імені цієї організації заявлялося, що це перша акція зі знищення ворогів української нації та наступними цілями, нібито, стануть антиукраїнські службовці, працівники СБУ, прокуратури, судді, які переслідують українських патріотів. Також були висловлені погрози знищення всіх сіоністів і синагог", - йдеться в повідомленні прокуратури області.


Джерело:


КОРЕСПОНДЕНТ





"...Блаженні переслідувані за правду, бо їхнє Царство Небесне..." (Мт.5,10)


Серед заарештованих (8-10 січня 2011 р.Б.) беззаконною владою є й наші парафіяни, а саме: колишній керівник Центрального проводу ВО "Тризуб" ім. С. Бандери Дмитро Ярош, Глава Української відділення Антиімперського фронту Ростислав Винар та голова Дніпропетровської обласної організації Тризуб ім. С. Бандери Сергій Борисенко.


Просимо всіх парафіян про молитву за звільнення з ув'язення наших парафіян, а також про якомога ширший розголос цих протиправних та злочинних дій "лівоохоронних" органів внутрішньої окупаційної влади України.


Отже настав час пітьми і влади темряви, тобто тут не йдеться про якусь зміну політичних реалій сьогодення, а про прихід царства сатани, коли правда й справедливість нехтується в суспільстві, а брехня і беззаконня панують. Прийшов також час для кожного християнина, щоб нарешті визначитися у своєму вільному виборі - чи він з Христом будує, чи з противником руйнує, Чи він з Христом збирає, чи з дияволом розкидає. Врешті, мусить також зробити вибір: чи буде він з Богом активним співтворцем історії свого народу, чи тільки пасивним спостерігачем. Благаю вас мої любі, у Христі Ісусі, брати й сестри, не помиліться у своєму виборі, щоб потім не довелося гірко страждати і плакати над тим, що втрачено, наданий Творцем, дорогоцінний час і шанс здобути Небесну Батьківщину через боротьбу (як засіб) за земну. Адже любов до Батьківщини настільки ж природна для кожної людини, як і любов до рідної матері. То ж невже ми з вами пропустимо цей шанс? Невже ми будемо байдуже дивитися на беззаконня, яке панує нині за гріхи наші та нищення народу, культури, духовності і наших святинь...?! (Неем.9,33-37)


Парафіяльний сторож р.Б. Леонід.

Немає коментарів: